PDA

View Full Version : Anik F1



**DONOTDELETE**
03-11-2002, 11:31 PM
I have been trying to find anik F1 Ku in south florida and have had no such luck! is there a particular channel or transponder i should be on to locate F1? Anik E1 and E2 come in great,accept, i cannot find channel 502 on E1. i have tried locating 502 at various times of day and night to no availe can someone help me with this? as i stated i can get E2 and E1 and get the free channels on my 920 that SC has in the clear

Big_Cheese
03-12-2002, 01:33 AM
You should be able to see tr 6. When the SC map downloads you will see the barker channel 299

**DONOTDELETE**
03-12-2002, 02:26 AM
I am using the 920 4dtv receiver and i get the free channels on E2 but nothing on E1. so you're saying that the SC maps have to load before i would be able to find this satellite?

I_M_Norm_Al
03-12-2002, 12:59 PM
If you have a 920 and download the SC maps from F1; there is a good chance your TDT will hit the unlucky 1920 number. This causes all kinds of nicieties including missing services + dropping of satellites. A Master Reset s the only cure then.

ClassicSat
03-12-2002, 03:25 PM
Got need to go to G0 and do a reset. You should not be seeing E2 ( at least the Ku side)
There is CBC stuff analog on 17 and 23 of F1 C-band.

**DONOTDELETE**
03-13-2002, 08:25 PM
from what I see at Telesat's web site the E1 Ku side
cannot even reach orlando... and New Orleans is on the fringe... (this is an old Weak Bird was built September 26, 1991) I was told that you can D/L the channel map from either F1 & E2 (for the french peoples that only have a single LNB pointed at E2)

Good Luck

**DONOTDELETE**
05-07-2002, 06:34 AM
Hi guy, I am in Chicago,IL my F1 is missing but I am getting other tp in it place. I dont want to do mr until I get my dish align.On my new 922 rec. E1 andA1 come in good. On A1 tp 500 to 504 Ithink they are gone there was video (japan ch). On E2 tp12,or14 horse racing. On tp 16 bar ch. I am sorry about just jumping on your chat. thank you jack n chicago

I_M_Norm_Al
05-07-2002, 10:27 AM
Obviously your TDT has hit 1920. It will soon hit 1920 again after a MR if you keep going to F1 and E2